COMPUTER HULP

Voor een vast tarief bieden wij computerhulp op afstand of computerhulp aan huis aan. Ook is het mogelijk uw computer langs te brengen, zodat wij kunnen kijken waar het probleem zit.

INTERNET EN NETWERK INSTALLATIE

Problemen met de internetinstallatie van de provider? Hier helpen wij u graag bij. Onder andere ADSL-modem, kabelmodem, glasvezel aansluiten en configureren. Draadloos router aansluiten, testen, en beveiligen met een wachtwoord.

COMPUTER REPARATIE

Als uw computer niet meer start, het scherm van uw laptop kapot is of andere defecten aan uw computer of laptop? Door de ervaring zijn wij vaak in staat om snel de oorzaak van het defect te achterhalen en over te gaan op reparatie, waardoor u snel weer uw computer/laptop terug heeft.

BACKUP (ONLINE)

Een computer bevat vaak belangrijke bestanden en gegevens, met onze Online Back-Up mogelijkheden bent u er altijd zeker van dat als er iets met uw computer gebeurt u al uw waardevolle gegevens terug krijgt!

VIRUS VERWIJDEREN

Een PC met vreemde beelden op het bureaublad? Het bureaublad is veranderd? Niet of moeilijk het internet kunnen opstarten? Geen toegang tot uw programma’s? Is de PC een stuk trager dan normaal? De kans is groot dat u een geïnfecteerde computer heeft. Deze spyware of virus infecties kunnen wij verwijderen.