WH Motoren

WHMotoren is een bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van nette BMW motoren. Motoren kunnen op aanvraag besteld worden door middel van inkoop in Nederland of in het buitenland.
Het bedrijf was opzoek naar een oplossing om geautomatiseerd de verkoop van motoren via de website te realiseren. Wij hebben een module ontworpen waarmee het bedrijf voertuigen gemakkelijk te koop kan zetten met de daarbij horende specifieke informatie.
Ook is er rekening gehouden met de ligging van het bedrijf en is de website geoptimaliseerd voor de doelgroep.

Deze website is zoals al onze websites responsive dat wil zeggen dat de content zich aanpast op basis van het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Dit zorgt ervoor dat de website in alle gevallen goed leesbaar en overzichtelijk is. Daarnaast voeren wij altijd SEO optimalisatie uit op basis van de meeste recente Google standaarden, wij blijven de veranderingen in het algoritme van Google altijd nauw volgen. Er worden altijd standaard enkele Wordpress plugins geïnstalleerd die de snelheid en structuur van de website verbeteren. Daarnaast wordt er ook handmatig gewerkt aan de structuur om het semantische en wat betreft cyntax in orde te hebben. Bovendien geven wij advies aan klanten om strategische keywords te gebruiken bij het schrijven van content.

ServicesMotorzaakYear2016Linkwhmotoren.nl